BOŽOVIĆ OBRUSIO BRNABIĆ: Ti ne znaš šta je fašizam, sprdaju se s tobom

Proslavljeni glumac Petar Božović još jedan je u nizu poznatih koji su pozdržali proteste protiv zakona o eksproprijaciji i ustao da se svojim stavom usprotivi uništavanju ekologije Srbije. On je u razgovoru za Helm Kast govorio o tome kako Srbija sada liči na Crnu Goru koja je ustala da se bori za crkvu, a da premijerka mora da bira riječi kada opisuje ovakve skupove, jer “nema pojma o čemu priča”.

Kako smatra Božović, kada Brnabićeva proteste uporedi sa fašizmom i destrukcijom, time samo pookazuje sebe i ostavlja prostor drugima “da se sprdaju sa njom”.

“Ona je ipak na velikom položaju i ne bi smjela da takve izjave, koje svakome daju prostor da se sa tim, maltene sprda. To je neozbiljno, kao što je neozbiljna njena izjava, posle ovih protesta, da je to primjer takve destrukcije i… Šta je rekla na kraju – fašizma”, prepričao je Božović reakciju Brnabić nakon prvog protesta, održanog u subotu, 27. novembra.

Predsjednica Vlade Srbije je tada okarakterisala proteste građana kao “destrukciju i fašizam na djelu”.

“Ono što smo mogli danas da vidimo je destrukcija i fašizam na djelu. I da ponovim, destrukcija i fašizam na djelu. I dobro je što se policija sklonila, što su se pomjerili da ljudi vide tačno o čemu se radi, da naši građani vide o čemu se radi. Da imate ovakvu destrukciju i ovakav fašizam, da vam neko kaže gdje smijete, a gdje ne smijete da idete i kad smijete i kad ne smijete da idete, to Srbija još uvek nije vidjela”, rekla je Brnabić tada.

Zbog ove izjave premijerke, reagovao je glumac, koji je sugerisao premijerki da ne govori o “stvarima o kojima pojma nema”.

“Ti, djevojko, ženo, ne znaš ništa o fašizmu. Ne znaš ništa ni o vojnom komunizmu i nemoj da pričaš te stvari, bre. Ti si premijerka, ko će tebi da vjeruje posle? Ko će da ti vjeruje kad pričaš stvari koje ne bi ni zagriženi, sitni političar izjavljivao da bi se uvukao u stranku ili u d… nekome”, poručio je Božović Ani Brnabić.

Milov režim je pao zbog litija, a ovaj će pasti zbog litijuma

Božović je u intervjuu Helm Кastu podsjetio na sva zlodjela Rio Tinta po svijetu i uništavanja niza zemalja i iskazao uvjerenje da će građani Srbije shvatiti da moraju da odbrane Srbiju.

On je trenutnu situaciju u Srbiji uporedio sa izbijanjem litija u Crnoj Gori i da će borba protiv litijuma da pokrene iste tokove u Srbiji.

“Narod će izaći da brani Srbiju od takvog neprijatelja uništitelja. Ovdje se sad treba suprotstaviti, prava bitka za Srbiju bez pružja, kao što su litije bile u Crnoj Gori. Кada dođeš da mi otruješ majku zemlju, e nećeš moći!”, rekao je Božović.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com