BOŽOVIĆ: Porodice stradalih i povrijeđenih na Cetinju mogu računati na našu pomoć - Volim Podgoricu

BOŽOVIĆ: Porodice stradalih i povrijeđenih na Cetinju mogu računati na našu pomoć

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović uputio je izraze najiskrenijeg saučešća porodicama nevino stradalih žrtava nezapamćene tragedije koja se dogodila na Cetinju u kojoj je živote izgubilo 11 osoba, među kojima dvoje djece, a šest je povrijeđeno.

Telegram saučešća, kako su saopštili iz lokalne uprave, upućen je i gradonačelniku Nikoli Đuraškoviću i predsjednici skupštine Mileni Vujačić u ime Opštine Budva i svih njenih građana, koji saosjećaju sa bolom porodica stradalih i svih građana Cetinja.

“Ne postoje riječi niti gestovi koji bi mogli da ublaže ovako nečovječan čin koji je nezapamćen u Crnoj Gori i koji sve treba da nas primora na razmišljanje u kom stanju se nalazi naše društvo i kojim smo to putem krenuli. Građani Opštine Budva u ovim teškim trenucima su uz građane Prijestonice sa kojima dijelimo bol i tugu, i nadamo se u brz oporavak povrijeđenih osoba”, naveo je Božović u telegramu.

On je naglasio da porodice nastradalih mogu računati na pomoć te opštine.

“Opština Budva stoji na rospalaganju porodicama preminulih, povrijeđenima i Prijestonici Cetinje u ovim najtežim trenutcima i možete računati na našu pomoć”; zaključuje se u telegramu saučešća Božovića

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com