Bratić poručila Vukovićevoj: Hvala što srpski narod smatrate velikim i slavnim

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, zahvalila je danas u parlamentu poslanici DPS-a Aleksandri Vuković što srpski narod smatra velikim i slavnim.

Srpski narod jeste veliki i slavan, i jeste dio Crne Gore, bez kojeg Crne Gore ne može da bude, kao i bez drugih naroda koji čine njen multinacionalni, multietnički i multikonfesionalni karakter, kazala je Bratić.

Kad bi se Vuković kandidovala za predsjednika opozicionog DPS-a, Bratić bi glasala za nju, jer citira velike ljude.

Možda će vas ovo iznenaditi. Od više vaših kolega sam dobila epitet da sam kleronacionalista, klero-fašista. Ja vas ne mogu ubijediti da to nisam, jer to za vas nije politički oportuno – dodala je Bratić.

“U slobodno vrijeme možete biti jako dobar spisatelj, a i veoma ste dobar govornik što za Pivljane nije ni čudo. Što se tiče pitanja za Krivokapića, ja vas molim da ih njemu adresirate i ostavite za premijerski sat. Ono što znam o njemu je da je iskren i častan i dobar čovjek, koji želki istinski veliku, jaku, poštenu, multinacionalnu i multisekularnu Crnu Goru, što je više puta dokazao. Uvrede upućene njemu su ružne, a to ide na konto onih koji su dali”, zaključila je Ministarka.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com