Danas počinje drugi krug Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem

Svi potencijalni korisnici Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem koji su nakon prvog kruga elektronskog povezivanja poslodavaca i korisnika ostali bez mjesta za stručno osposobljavanje, odnosno poslodavca, imaju mogućnost da kroz drugi krug Programa, koji će biti otvoren u periodu od četvrtka, 26. novembra od osam sati do nedjelje, 29. novembra do ponoći, biraju nekog od preostalih poslodavaca preko portala eUprave, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Takođe, korisnici koji su uspješno prijavljeni na Porgram stručnog osposobljavanja, a nijesu okončali prijavu, odabir poslodavca mogu izvršiti putem Portala eUprave na stranici Programa stručnog osposobljavanja.

“Pravo na učešće u drugom krugu imaju samo već prijavljena lica, odnosno njih 293, koji u prvom krugu nijesu dobili poslodavca, odnosno koji nisu okončali prijavu. Nakon prvog poziva, 3.165 visokoškolaca je dobilo priliku da se stručno osposobljava kod nekog od izabranih poslodavaca”, podsjećaju u Ministarstvu prosvjete.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button