DANIJEL MILIĆ: Nastup na festivalu “Biser Jadrana” biće veliki iskorak u muzičkoj karijeri - Volim Podgoricu

DANIJEL MILIĆ: Nastup na festivalu “Biser Jadrana” biće veliki iskorak u muzičkoj karijeri

Danijel Milić jedan je od učesnika ovogodišnjeg muzičkog festivala Biser Jadrana koji se održava 29. juna u Tivtu, a to će mu biti i festivalsko “vatreno krštenje”.

Danijel će se predstaviti pjesmom “Ne lomi mi krila” za koju je tekst i muziku radio Bojan Marovic, a aranžman je radio Dejan Božović. 

“Vraćam se na scenu nakon duže pauze”, kaže Danijel koji je do sada gradio karijeru iskljucivo kroz klubske svirke.

“Ovog ljeta sam se odlucio da napravim veliki iskorak u karijeri i nastupim na festivalu ‘Biser Jadrana’ što ce biti moj prvi veliki i javni nastup, nadam se da ću svojim talentom i energijom osvojiti srce šire publike i potvrditi svoj status na domaćoj muzičkoj sceni”, kaže Danijel.

On definitivno nije početnik u muzici, prvi javni nastup imao je već sa 20 godina, a na njegovo muzičko stvaralaštvo je veliki uticaj imala muzika Olivera Dragojevića.

“Već od prvog nastupa publika me lijepo prihvatila, najdraze uspomene su mi nastupi u baštama primorskih lokala tokom ljeta, sad sam se odlučio da krenem u profesionalne vode, ostvario saradnju sa Bojanom Marovicem na tu saradnju sam izuzetno ponosan”, kaže Danijel za portal Volim Podgoricu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com