DEMOKRATE PRIKUPLJAJU POTPISE I NAJAVLJUJU: Naš kandidat će biti predsjednik države

Odbor Demokrata Glavnog grada, postupajući po zaključcima Demokratske Crne Gore, podigao je na najveći stepen aktivnosti na svim nivoima partijskog organizovanja, a u cilju pripreme za predstojeće izbore za predsjednika Crne Gore, navodi se u saopštenju Odbora Demokrata Podgorice.

“U glavnom gradu privode se kraju aktivnosti oko prikupljanja potpisa podrške kandidatu Demokratske Crne Gore. Više hiljada građana Podgorice je već sada podržalo da Demokratska Crna Gora ima predsjedničkog kandidata na predstojećim izborima i time pokazali da će predsjednički kandidat Demokratske Crne Gore biti i predsjednik naše države”, navele su Demokrate.

PREDSJEDNIČKA KAMPANJA KRENULA ŽESTOKO: Medojević teško optužio Spajića, lider PES-a najavio tužbe

Ističu da kao nesumnjivo partija sa najjačom infrastrukturom već stvaraju pretpostavke za efikasan rad partijske infrastrukture i očekuju da će u glavnom gradu predsjednički kandidat njihove partije ostvariti ubjedljivo najbolji izborni rezultat.

“Članovi Odbora Demokrata Glavnog grada i svi aktivisti na terenu, u prethodnom periodu su iskazali potpunu spremnost, sa velikim aktivizmom, da Odbor Demokrata Glavnog grada da snažan zamajac da predsjednički kandidat Demokrata pobijedi. Dobar nagovještaj toj izbornoj pobjedi su potpisi više hiljada građana Podgorice kojim su podržali predsjedničkog kandidata Demokrata.

Nekima očito osim državničke odgovornosti nedostaje i političke korektnosti pa pokušavaju manipulisati. Ponavljamo – Imajući u vidu da je ES odbila poziv za objedinjavanje građanskih snaga i zajednički nastup na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, Demokratska Crna Gora će saglasno zaključcima Predsjednštva imati kandidata za predsjednika Crne Gore”, saopštili su iz OO Demokrata i pozivaju sve birače da daju glas isključivo predsjedničkom kandidatu Demokrata.

U Pljevljima prikupljeni potpisi

Opštinski odbor Demokrata Pljevlja daje punu podršku odluci Predsjedništva da pripremi i zakaže sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će se izabrati kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore. Pljevaljske Demokrate su u postupku pripreme predizborne kampanje za predsjedničke izbore u završnoj fazi prikupljanja više hiljada potpisa podrške kandidatu Demokrata iz ove opštine.

“Opštinski odbor Demokrata zadužio je sve mjesne odbore i organizaciju mladih Demokrata da pokrenu procese sprovođenja terenske kampanje i komunikacije sa građanima i biračima u cilju prezentovanja aktuelnih političkih procesa.

Crnoj Gori je potrebna politička i ekonomska stabilnost, ubrzan put ka punopravnom članstvu u EU, pa je stoga pobjeda nad korupcijom i kriminalom, nacionalnim i svim drugim podjelama u društvu krajnje neophodna i svi politički akteri građanske orijentacije treba da daju pun potencijal u tom cilju i misiji”, saopštile su pljevaljske Demokrate.

loading...
loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com