DF: Biće nam zadovoljstvo da na odboru pitamo Đukanovića i Roćena o njihovim “moskovskim godinama” - Volim Podgoricu

DF: Biće nam zadovoljstvo da na odboru pitamo Đukanovića i Roćena o njihovim “moskovskim godinama”

Iz Demokratskog fronta (DF) su kazali da je ustavna obaveza predsjednika države Mila Đukanovića da se pojavi na matičnim skupštinskim odborima da obrazloži svoj predlog za skraćenje mandata parlamentu.

“Biće to veličanstvena prilika da Đukanoviću u ime DF-a poželimo toplu i tradicionalnu ‘dobrodošlicu’, i da ukrstimo argumente s njegovom zlokobnom namjerom da izazove državni udar u Crnoj Gori”, saopštili su iz DF-a.

Poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Predraga Boškovića su “upozorili” da im “ne prijeti lakooklopnim vozilima” koje je, kako navode, kao ministar odbrane nabavio po cijeni skupljoj dva miliona eura od procijenjene vrijednosti.

Kazali su kako Boškovića takođe očekuju na odboru.

“Pored Đukanovićevih vrsnih savjetnika Miga Stijepovića, Milana Roćena i Zorana Pažina, očekujemo da se na odboru pojavi i Predrag Bošković, kako bi ličnim primjerom posvjedočio ljubav prema doživotnom predsjedniku DPS-a. A pošto je Predrag Bošković previše opterećen postojanjem Moskve i Beograda, biće nam zadovoljstvo da na odboru direktno pitamo Mila Đukanovića i Milana Roćena o njihovim ‘moskovskim godinama’ i druženju sa Putinom, Lavrovom, Šojguom, Deripaskom, i zašto bi DPS svakog dana trebalo da zahvaljuje matuški za nezavisnu Crnu Goru. Ako Đukanović i Roćen budu iskreni u odgovorima, vjerujemo da će Predrag Bošković promijeniti svoje stavove, i ponovo navući krila bijelog orla na svoja nejaka pleća, i sigurno zatražiti od vladike Atanasija da mu vrate orden Svetog Save koji je DHL-om otpravio u Prijepolje”, zaključili su iz DF-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com