DF kaže da je Đukanović srušio svaku državnu kuću u kojoj je živio

Portparol Nove srpske demokratije Marko Kovačević reagovao je povodom sinoćnje izjave predsjednika DPS-a Mila Đukanovića na završnom skupu te stranke u Beranama, ističući da je apsurd kada o paljenju kuća u kontekstu rušenja države govori neko ko je do sada uspio da sruši svaku državnu kuću u kojoj je živio – SFRJ,SRJ i SCG.

“Sada mu je ostalo samo da sruši još i Crnu Goru. Izgleda da je to jedina disciplina, pored servilnosti prema zapadnom inostranom faktoru, u kojoj je uspješan kao političar. Smiješno da druge optužuje da su piromani onaj koji u svojim rukama drži benzin i šibicu”, kazao je Kovačević.

Kako je dodao, kuća o kojoj govori Đukanović nema temelja.

“Umjesto njih on je postavio politiku podjela među Srbima i Crnogorcima na bazi nekadašnjih bratoubilačkih sukoba. Zato je DF i donio Deklaraciju o pomirenju u Crnoj Gori da bi ovoj državi ugradili temelje koje nema niti ih može imati dok njom vladaju strukture na čijem je čelu Milo Đukanović. Njegovi komentari o “najvećem planiranom krvoproliću u Crnoj Gori” i “bratoubilaštvu” koje je navodno trebalo da se dogodi ispred Skupštine 16.oktobra. 2016. godine nisu ništa drugo do frustracija netalentovanog režisera čija je režija ovog montiranog procesa toliko loša da je ismijavaju i njegovi glasači i najvjerniji ljudi”, zaključuje Kovačević.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button