DF: Sin Andrije Mandića se nije bavio privatnim poslom u CG, niti će se baviti

Sin predsjednika Nove srpske demokratije (NSD) Andrije Mandića nije se bavio nikakvim privatnim poslom u Crnoj Gori, a neće se baviti ni ubuduće, i to je jedina istina, saopštili  su iz Demokratskog fronta reagujući na navode DPS-a Budva da će bazen na Pizani od Vaterpolo kluba Budva ustupiti sinu jednog od lidera DF-a Andrije Mandića.

Saopštenje DF-a prenosimo u cjelosti: 

Demokratska partija socijalista u bunilu političkog propadanja više ne bira način obmanjivanja javnosti, a to posebno rade sa situacijom u Budvi. Bivša kriminogena vlast nikako ne može preboljeti surovu realnost koja ih potpuno isključuje iz pozicija odlučivanja u budućnosti.

Odbor povjerenika u Budvi obavlja važan posao i ne može dovoditi u pitanje propise i pravila. Demokratski front je na zadnjim izborima osvojio 42% podrške građana Budve, čime su Budvani vrlo jasno iznijeli svoj politički sud, koju političku opciju podržavaju i za koga glasaju.

Potpuno smo svjesni da DPS-u smeta što je DF vodeća politička snaga u ovom gradu i Crnoj Gori, pa u delirijumu sopstvenog beznađa šire svakojake neistine. Uostalom, takav manir provjerenih zaštitnika OKG nije veliko iznenađenje.

Naročito je sramno što opet uvlače u medijske laži i podmetačine i sina predsjednika Nove srpske demokratije Andrije Mandića. DPS nastavlja da laže i podmeće mladiću koji ima tu “manu” što mu je otac predsjednik najveće stranke parlamentarne većine koja je pobijedila režim Mila Đukanovića na izborima 30. avgusta 2020. godine.

Sin predsjednika NSD nije se bavio nikakvim privatnim poslom u Crnoj Gori, a neće se baviti ni ubuduće, i to je jedina istina. Prljavim lažima o nekakvim njegovim biznisima, zaposijedanju ili zakupu nekakvih budvanskih bazena, DPS se samo dodatno kompromituje.

U Crnoj Gori i na primorju, za razliku od sina predsjednika NSD, privatnim biznisom se bave sinovi predsjednika DPS i drugih visokih funkcionera ove stranke, tako da su oni zadnja adresa koja može optuživati bilo koga za takve stvari. Mi očekujemo da će tužilaštvo ubrzo provjeriti zakonitosti  pojedinih „biznisa” koji su karakteristični za ovu družinu.

Ovo nije prvi put da DPS i mediji bliski ovoj stranci blate nekog od srpskih lidera iz regiona, tako što u medijske neistine uključuju i njihovu djecu. Izgleda da im je to postala specijalnost, upravo kroz laganje o porodicama srpskih zvaničnika i očekivanje da će im takve montaže donijeti političku korist.

Pozivamo ih da to ne rade jer je već previše njihovih laži kroz hajku na Mandiće koja traje godinama.

Naša politika je veoma jasna – ko god je kršio zakon, mora za to odgovarati. Nikome ne želimo dodati bilo šta, o nikome nećemo lagati, ali svi za svoja nedjela moraju položiti račune.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com