DIJANA BILA ZVICEROVA LJUBAVNICA: Sa šefom kavačana viđala se na tajnim lokacijama u Srbiji i Crnoj Gori?

Operativci policije provjeravaju sumnje da je Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP Srbije, bila ne samo u kriminalnoj već i u emotivnoj vezi sa Radojem Zvicerom, šefom zloglasnog “kavačkog klana”.

Nije tajna da je nekada najmoćnija žena srpske policije usko sarađivala s ekipom odgovornom za desetine ubistava u Srbiji, Crnoj Gori i nekim evropskim zemljama, ali podatak da je navodno bila njegova ljubavnica mogao bi da objasni odnos koji je bio prisniji nego što je to uobičajeno među mafijašima.

On je navodno imao ogromno povjerenje u nju, pa je neke informacije dijelio samo s njom. Zauzvrat, kako piše Srpski telegraf Hrkalovićeva mu je na tacni dostavljala sva saznanja koja je policija imala o njemu, tako da je mirno mogao da planira likvidacije, ali i da se skloni kada je ona procjenjivala da je ugrožen.

Ozbiljno su se sporečkali jedino kada je dala nalog Darku Elezu da ubije advokata Mišu Ognjanovića, pa joj je prigovorio da je pretjerala. Naime, bio je svjestan da će sva pažnja biti usmjerena na njega pošto je Ognjanović bio advokat njegovog ljutog neprijatelja Luke Bojovića, jednog od vođe “škaljaraca”. To ubistvo mu nije trebalo u trenutku kada je bio potpuno zaštićen – objašnjava izvor Srpskog telegrafa iz MUP.

Podsjetimo da su objavljene Dijanine slike u provokativnim pozama, nastale u službenim prostorijama MUP. Sada istražitelji utvrđuju da li je golišave fotografije, na kojima je u halterima i vide joj se gaćice, između ostalih, slala i svom navodnom ljubavniku Zviceru.

Njih dvoje su se sastajali na tajnim lokacijama, ne samo u Srbiji i Crnoj Gori, a kada bi bili razdvojeni, ona je na ovaj način “podgrijevala” strast kod Zvicera – pretpostavlja sagovornik Srpskog telegrafa.

Hrkalovićeva je, kako istraga pretpostavlja, aktivno učestvovala i u otkrivanju nalogodavca atentata na Zvicera u Ukrajini. On je tada jedva izvukao živu glavu, zahvaljujući supruzi Tamari, koja je zapucala na napadače. Duže vrijeme je lebdio između života i smrti, pod jakom stražom u bolnici, ali se oporavio i kasnije je deportovan u Crnu Goru.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com