ĐUKANOVIĆ: Danas kada je naša zemlja suočena sa posljedicama pandemije, više nego ikad nam je potrebno zajedništvo i posvećenost

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 4. avgusta – Dana Opštine Plužine, predsjedniku Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicima i svim građanima Plužina uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Praznik koji obilježavate u slavlju 80. godišnjice Trinaestojulskog ustanka prilika je za podsjećanje na velike žrtve i podvige Pivljana u Narodnooslobodilačkoj borbi. Na nama je da sačuvamo sjećanje na njih, da budućim generacijama prenesemo antifašističke vrijednosti i ne dozvolimo njihovo skrnavljenje dajući na taj način doprinos razvoju moderne, evropske i građanske Crne Gore.

Danas kada je naša zemlja suočena sa zdravstvenim, ali i ekonomsko-socijalnim posljedicama pandemije COVID-19, više nego ikad nam je potrebno zajedništvo i posvećenost u valorizaciji raspoloživih materijalnih i prirodnih resursa Pivskog kraja. Uvjeren sam da će lokalno rukovodstvo u tome imati i podršku Vlade, kako bi se postigao što skoriji ekonomski oporavak i snažan strateški razvoj, na dobrobit svih građana Plužina i Crne Gore.”

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com