DPS: Ne pada nam na pamet da budemo dio političkog brloga - Volim Podgoricu

DPS: Ne pada nam na pamet da budemo dio političkog brloga

Svim učesnicima famozne WhatsApp grupe, u kojoj potencijalni konstituenti 44. Vlade, jedni druge ucjenjuju, vrijeđaju, optužuju, ismijavaju i ponižavaju poručujemo da se ne bave Demokratskom partijom socijalista, jer nama ne pada na pamet da budemo dio njihovog političkog brloga, saopšteno je iz ove partije.

Štaviše, kako dodaju, svakim novim danom, raste svijest kod građana zašto je ova grupa avanturista i neznalica, pune tri decenije provela u opoziciji, kao i zašto su, kako ističu u DPS-u,  za tri godine svoje vlasti razbucali sve što su mogli, pa je ona sramotna rupa u zidu suda, najbolji simbol njihove vladavine.

“Dok god se neko od političkih subjekata ne zapita šta je cilj njihovog političkog angažmana, postoji li zajednička vizija razvoja Crne Gore, na koji način će naša država doći do članstva u Evropskoj uniji, dogod su fotelje važnije od principa, a forma od suštine, Crna Gora će da stagnira i nazaduje. U tome ne samo da nećemo da učestvujemo, nego ćemo veoma žestoko napadati vladu stvorenu na trulim kompromisima. I oboriti je kao što smo i prethodne dvije uz vašu nesebičnu pomoć, koju ste nam redovno nudili. Jer poznato je da učesnici WhatsApp političke pijace, „nikad neće ništa“ sa Demokratskom partijom socijalista – sem kad ovaj njihov vrhovni i jedini princip političkog opstanka, poremeti nepodnošljiva uzajamna mržnja, koja im i sada ne dozvoljava da formiraju vladu”, zaključuju iz ove stranke.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com