DPS Nikšić: Krivokapiću, nećeš gaziti Crnogorce!

Vladi premijera Zdravka Krivokapića, očigledno nije dovoljno što Crnoj Gori želi oduzeti ime, što nam želi prekrajati istoriju, što uništava ekonomiju naše države, već su danas počeli sa ugrožavanjem bezbjednosti i zdravlja građana Crne Gore, saopšteno iz OO DPS Nikšić.

“Automobilom koji pripada Generalnom sekretarijatu Vlade Crne Gore, bezobzirno je nasrnuto na okupljene građane na Bogetićima i nanešene su povrede dvojici Nikšićana. Službenim vozilom registarskih oznaka PG CG 301, upravljao je Dražen Jeknić, zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore, a u automobilu su bili kćerka i sin premijera Krivokapića”, navode u toj partiji.

Da li će, kako kažu, “pošteni“ Krivokapić, koji prvi dan dođe na posao taksijem, a čija se djeca danas voze službenim vozilom Vlade Crne Gore, koje gazi ljude pred sobom, imati obraza izaći pred građane Crne Gore ili će podnošenjem ostavke sačuvati bar malo časti, ako mu je do nje uopšte ostalo?

“Teror koji sprovodi Vlada Crne Gore nad njenim građanima, mora odmah prestati, a g. Krivokapiću poručujemo da crnogorske građane ne može, niti će gaziti, iako je namjera njega i njegove Vlade da nas jednom zauvijek sve zgaze”, zaključuju u nikšićkom DPS-u.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button