DPS Nikšić: Što više članova na državnom i lokalnom budžetu, mjera je ljubavi Demokrata prema Crnoj Gori - Volim Podgoricu

DPS Nikšić: Što više članova na državnom i lokalnom budžetu, mjera je ljubavi Demokrata prema Crnoj Gori

U pauzi između kucanja i zapomaganja pred zatvorenim vratima pokreta Evropa sad, Demokrate pokušavaju odbraniti svoju “konzinstentnu” politiku od potpunog razobličavanja od strane nikšićke opozicije,poručili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

“Izlizane floskule o tobožnjoj pohari, smiješno zvuče iz usta onih čiji su kadrovi sa direktorskih pozicija oštetili velike sisteme i gigante za više miliona eura za samo dvije godine upravljanja istim. I ti isti ubrzo će se naći pred licem pravde, ali sa podebelim dokazima, a ne ispraznim pričama i prosipanjem magle, kako bi se prikrio nečuveni nepotizam funkcionera Demokrata, nesposobnost i neznanje, ali prije i iznad svega obmana crnogorskih građana o zastupanju evropskih vrijednosti i otklonu od “srpskog sveta””, dodaju iz nikšićkog odbora.

Dalje, navode oni, milionska ulaganja o kojima govore, nijesu ništa drugo do “pusta obećanja i bildovanje brojnih kompleksa, jer znanje i stručnost negdje drugo stanuju”.

“Na kraju, po njihovim riječima, razotkrivanje crvenokravataša traje i biće realizovano do kraja.

“Nećemo se iznenaditi ni ako posljednje sklepano saopštenje, zloupotrebljavajući ih, ispromovišete preko zvaničnih kanala Opštine Nikšić.  Znamo mi gdje je vaša matica i koje vrijednosti baštinite, a i građani to svakog dana sve više shvataju i uviđaju. Tako da puno sreće želimo vam u suočavanju sa samim sobom, svojim bitisanjem na političkoj sceni bez jasnih stavova i programa, ali sa jednim jedinim ciljem – što više članova familije na državnom i lokalnom budžetu”, zaključuju iz DPS Nikšić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com