DPS: Ucijenjeni (proruski) premijer - Volim Podgoricu

DPS: Ucijenjeni (proruski) premijer

Zaista je licemjerno da dok vrši odmazdu u ANB, smjenjujući Sava Kenteru i službenike te agencije koji su radili na akciji suzbijanja ruskog uticaja i identifikaciji ruskih špijuna, Abazović nariče nad sudbinom nedužnih civila koje su ruski projektili noćas gađali i ubijali, naveli su iz DPS-a.

“Davno smo ga upozorili da ko na dvije stolice sjedi taj sa obje padne. Njegov napor da se dodvorava rusko-srpskim centrima, i da umjesto evropske slijedi agendu iz Foče i sa Zlatibora koju mu je izdiktirao njegov „prijatelj“ a slučajno i ruski obavještajac, satjerao ga je u ćošak. Sa tog mjesta, sužene perspektive, sa jedne strane pokušava da se opravda svojim „prijateljima“ i kazni one koji su identifikovali rad ruske obavještajne službe na teritoriji naše države, i spriječili njeno dalje širenje, a sa druge gleda način kako da svoju ulogu zamaskira, i spriječi okončanje istrage”, navodi se u saopštenju.

Prema njihovim riječima, vidljivo pomućene svijesti od raznih strahova koji ga ovih dana obuzimaju, premijer vlade u tehničkom mandatu, ni kući ne smije doći, već se sa svojom svitom šeta po bijelom svijetu, i troši resurse države koja je pred bankrotom.

“Žalosno je, ali Abazović je uspio ono što malo ko može – da za nekoliko mjeseci pređe put od kandidata za evropskog do ucijenjenog (proruskog) premijera”, zaključili su iz DPS-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com