NVO “Mladiinfo Montenegro” dobrovoljno dali krv - Volim Podgoricu

NVO “Mladiinfo Montenegro” dobrovoljno dali krv

Članovi i volonteri nevladine organizacije (NVO) “Mladiinfo Montenegro” dobrovoljno su jutros dali krv u Zavodu za transfuziju krvi.

Ova NVO je pomenutu humanitarnu akciju organizovala povodom petog rođendana organizacije, a dragocjenu životnu tečnost doniralo je desetak članova i volontera.

“Darivali smo krv u sklopu tradicionalne rođendanske aktivnosti, kako bi promovisali dobrovoljno davalaštvo i motivisali druge, a naročito mlade da se i sami odluče na ovaj humani gest”, navodi se u saopštenju ove NVO. 

Nakon akcije upriličena je proslava u prostorijama organizacije u okviru koje je predstavljen njen petogodišnji rad i dostignuća.

“U prethodnih pet godina organizovali smo razmjene mladih, seminare, trening – kurseve, obuke i radionice, panel diskusije. Preko naše organizacije poslali smo preko 100 mladih ljudi na obuke u zemlji i inostranstvu. Osim informisanja i edukacije naš cilj je i podsticanje omladinskog aktivizma i svijesti društva o raznim temama”, piše u saopštenju.

U okviru proslave rođendana volonterima su uručene zahvalnice i pokloni koje je darivao “Dućan Zdravlja –Gintaš”, dok se za rođendansku tortu pobrinula poslastičarnica „Anin medeni kutak“.

NVO Mladiinfo Montenegro osnovana je 2011. godine sa ciljem informisanja, edukacije i podsticanja aktivnog učešća mladih.

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com