Elektroprivreda novi sponzor Atletskog saveza Crne Gore - Volim Podgoricu

Elektroprivreda novi sponzor Atletskog saveza Crne Gore

Elekroprivreda Crne Gore novi je sponzor Atletskog saveza, saradnja je dogovorena na godinu, a ugovor su potpisali izvršni direktor kompanije Nikola Rovčanin i predsjednik ASCG Milorad Vuletić.

Sredstva iz ugovora o sponzorstvu biće iskorišćena za finansiranja dijela planova iz programa najboljih crnogorskih atletičara.

Prvi čovjek crnogorske atletike se zahvalio EPCG što je prepoznala ASCG kao partnera i obezbijedila dio finasijskih sredstava za finansiranje dijela obaveza iz programa rada ASCG za 2023. godinu i podrške najboljim atletičarima.

“Ne sumnjam da će saradnja biti nastavljena. ASCG će se potruditi da uložena sredstva opravda dobrom organizacijom takmičenja i rezultatima naših najboljih atletičara, koji će na najbolji način promovisati ulogu i značaj doprinosa EPCG na postizanju rezultata crnogorskih sportista na međunarodnoj sceni”, rekao je Vuletić.

Direktor EPCG Nikola Rovčanin zahvalio se na svečanom činu uspostavljanja saradnje ASCG i EPCG kao najveće državne kompanije.

“Elektroprivreda u posljednje vrijeme svoju društvenu odgovornost iskazuje kroz pomoć i podršku u okviru sredstava za donacije, ali i sponzorskim ugovorima sa zdravstvenim sistemom, sportskim savezima i kolektivima, sportistima i kulturnim djelatnostima. Sa medaljama naših sportista prezentovaće se i prestavljaće se ime Elektroprivrede Crne Gore. Prezentovaće se i naši projekti i na neki način kako rastemo mi, rastu i sportski savezi upravo sa nama”, zaključio je Rovčanin.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com