ESKOBAR: Milatović saglasan sa američkim stavom o vladi, uvjereni smo da je razumio ono što smo mu prenijeli - Volim Podgoricu

ESKOBAR: Milatović saglasan sa američkim stavom o vladi, uvjereni smo da je razumio ono što smo mu prenijeli

Zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar kazao je da su američke diplomate kod crnogorske delegacije u Njujorku, konkretno predsjednika Jakova Milatovića, uvidjele razumijevanje u vezi sa potrebom da proevropske stranke formiraju Vladu.

“Predsjednik Milatović je imao važne i produktivne sastanke sa savjetnikom Šoleom, državnim sekretarom i predstavnicima Bijele kuće. Sjedinjene Države su bile vrlo jasne da želimo da vladu čine isključivo partije usredređene na evropske integracije i posvećene NATO-u, koje dijele naš stav u vezi sa Rusijom. Mislim da smo bili vrlo jasni u vezi sa tim i on je signalizirao da se saglasio sa tim. Želimo da se formira vlada i okupe stranke. On, kao šef države, ima veoma važnu ulogu da ljudima prenese pravu poruku. Tako da smo uvjereni da je razumio ono što smo mu prenijeli”, precizirao je Eskobar za Glas Amerike.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com