Evo koliko su u maju zaradili Spajić, Krvavac, Bečić, Koprivica, Đeljošaj… - Volim Podgoricu

Evo koliko su u maju zaradili Spajić, Krvavac, Bečić, Koprivica, Đeljošaj…

Plata predsjednika Vlade Milojka Spajića u maju je iznosila 1.906 eura.

To se navodi u dokumentu majskih zarada objavljenom na sajtu Vlade.

Najveću platu za protekli mjesec primio je potpredsjednik Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalu Srđan Pavićević (2.071), potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj zaradio je 1.838 eura, potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić primio je 1.787 eura.

Potom slijede potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica (1.732) i potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić (1.721).

Generalni sekretar Vlade Dragoljub Nikolić prihodovao je 1.599 eura, Milena Milović, savjetnica premijera za ekonomsku politiku, primila je 1.487 eura, a savjetnica za vanjsku politiku Milica Perišić 1.478 eura.

Šef Spajićevog kabineta Branko Krvavac zaradio je 1.404 eura, a njegova zamjenica Tanja Musterović 1.239 eura.

Savjetnica predsjednika Vlade – rukovoditeljka Službe za odnose s javnošću Jovana Bojović primila je 1.492 eura zarade, savjetnik premijera za kulturu i medije Vučić Ćetković 1.460 eura, savjetnik u oblasti medija Veliša Jovanović 1.433 eura, a savjetnica za komunikaciju sa građanima Dušica Vuković 922 eura.

Zamjenica generalnog sekretara Vlade Crne Gore Irena Vućić Popović je primila 1.460 eura zarade.

Bečićeva savjetnica Sandra Radević primila je 1.204 eura.

Savjetnik za digitalne medije potpredsjednika Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Božidar Radinović primio je 1.179 eura zarade, a savjetnik potpredsjednika Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Hermin Šabotić 1.174 eura.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com