EVROPA SAD: Ako Ćinćur ne uvažava stavove GO neka vrati mandat - Volim Podgoricu

EVROPA SAD: Ako Ćinćur ne uvažava stavove GO neka vrati mandat

Ako Radinka Ćinćur ne uvažava stavove Glavnog odbora Pokreta Evropa sad treba da vrati mandat, saopšteno je iz Opštinskog odbora pokreta Evropa sad Bar.

“Na večeras održanoj  sjednici Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad Bar razmatrana je aktuelna politička situacija, uz poseban fokus na proces formiranja  Vlade Crne Gore. U otvorenoj i argumentovanoj diskusiji odbor je potvrdio nedvosmislenu podršku mandataru Spajiću u nastojanjima da što prije sastavi vladu koja će sprovesti neophodne socio-ekonomske reforme, ubrzati proces pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji i preduzeti konkretne korake ka unapređivanju vladavine prava”, navodi se u saopštenju.

Navode da  “članovi odbora sugerišu uvaženoj poslanici Ćinćur da poštuje odluku Glavnog odbora Pokreta, na šta je obavezuje Statut, i podrži mandatara Spajića. U slučaju da poslanica Ćinćur nije u mogućnosti da uvaži stavove kako Glavnog tako i Opštinskog odbora, pozivamo je da vrati mandat i omogući nesmetano formiranje proevropske demokratske vlade”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com