FSCG: Tražićemo istinu pred Upravnim sudom

Nakon što je Uprava za inspekcijske poslove naložila održavanje nove izborne Skupštine Udruženja klubova FSCG-Sjever, reagovali su iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Crnogorska javnost informisana je od strane Uprave za inspekcijske poslove o rješenju Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta o odbijanju žalbe Fudbalskog saveza Crne Gore na prvostepeno rješenje Inspekcije za sport i kojim se nalaže ponovno održavanje Skupštine Udruženja klubova FSCG – Sjever.

Pomenuto rješenje temelji se na pogrešnom zaključku da je izbor predstavnika bio nezakonit, što je u suprotnosti sa zvaničnim zapisnikom sa sjednice Udruženja trenera FSCG – Sjever.

Fudbalski savez će istinu, odnosno potvrdu navoda i stavova iz prethodnih redova, tražiti u daljem procesu pred Upravnim sudom Crne Gore.

Dodatno, iznenađuje nas način na koji je Uprava za inspekcijske poslove informisala javnost o rješenju na koje Fudbalski savez Crne Gore ima pravo ulaganja daljih pravnih sredstava.

Ujedno, podsjećamo isti organ da nije bio ažuran u informisanju javnosti o ukidanju sopstvenih rješenja u ovom istom slučaju”, ističu iz FSCG.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com