Glavni grad planira da preuzme MRK Budućnost

Sportska porodica Glavnog grada uskoro će biti bogatija za još jedan klub – na narednoj sjednici Skupštine, pred odbornicima će se naći prijedlog Odluke o preuzimanju Muškog rukometnog kluba Budućnost.

Na taj način bi se pojačao tim klubova čiji je Glavni grad osnivač, a MRK Budućnost pridružio bi se odabranom društvu – Fudbalskom klubu Budućnost, Ženskom rukometnom klubu Budućnost, Košarkaškom klubu Budućnost, Odbojkaškom klubu Budućnost i Plivačko-vaterpolo klubu Budućnost.

“Prijedlog ovakve Odluke stiže iz razloga što Glavni grad želi da aktivno učestvuje u radu ovog kluba, maksimalno olakša i poboljša funkcionisanje, stvori najbolje moguće uslove i na taj način dodatno popularizuje muški rukomet”, saopštio je Glavni grad.

Muški rukometni klub Budućnost osnovan je prije tri godine i za vrlo kratak period ostvario je zavidne rezultate.

Plasman seniorskog tima u Prvu ligu došao je kao plod predanog rada, a rezultati u elitnom takmičenju, kao i u Kupu Crne Gore dokaz je da se u Podgorici igra i atraktivan muški rukomet. Uz to oformljena je i kvalitetna baza, a sve više dječaka odlučuje se da se bavi rukometom.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com