Herceg Novi dobija moderan stadion

Na Skupštini FK Igalo 1929, održanoj 30. decembra prošle godine, usvojene su sve važne odluke kojima hercegnovski fudbalski drugoligaš ide ka još sigurnijim fudbalskim vodama.

Predsjednik UO Dejan Kulinović prisutnima je iznio sve detalje funkcionisanja kluba, nakon čega je usvojen i finansijski izvještaj, koji je povoljan i kvalitetan, a konstatovano je da je FK Igalo 1929 u svim segmentima jedna od najorganizovanijih sportskih organizacija u “Amplitudo Drugoj ligi Crne Gore.

Pored ostalog, na Skupštini je istaknut i cilju 2020/21, a to je ulazak u Telekom 1.CFL kroz baraž.

“Paralelno pored stvaranja jakog i stabilnog fudbalskog kolektiva što je i bio cilj, radi se i na stvaranju još boljih uslova kako za igru i treninge, tako i za navijače. Poslije rekonstrukcije čitavih prostorija kluba, te renoviranja tribine kao i stvaralja boljih uslova za navijače postavljanjem stolica na tribinama, na red dolazi novi set radova, ali ovog puta na drugoj lokaciji. Herceg Novi će na taj način dobiti jedan od modernijih fudbalskih stadiona u zemlji, po ugledu na evropske fudbalske terene. Kada je hercegnovski klub i Opština Herceg Novi koja je većinski vlasnik, u pitanju, sigurno je jedno, a to je da je klub sa “Solila” koji se ekspresno vratio u Amplitudo 2.CFL stabilan i funkcioniše na veoma zavidnom nivou kako finansijski, tako i organizaciono”, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici kluba.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button