INJAC: Nova priključna saobraćajnica u Zelenici u završnoj fazi, gradi se na više lokacija - Volim Podgoricu

INJAC: Nova priključna saobraćajnica u Zelenici u završnoj fazi, gradi se na više lokacija

Imala sam priliku da obiđem radove na Bulevaru Zetskih vladara, kao jedne od kritičnih tačaka koje smo uvrstili u program unapređenja saobraćajne infrastrukture u Podgorici.  Zaodovoljstvo mi je što se pokazalo da u našem preduzeću ,,Putevi” imaju znanja, kapaciteta i volje da realizuju ovakve projekte. Očekujemo da ova priključna saobraćajnica bude brzo puštena u saobraćaj i to pozitivno utiče na više stvari, posebno na bezbjednost u ovom dijelu grada, kazala je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice nakon obilaska radova.

U pitanju je priključna saobraćajnica u Zelenici, a čijim puštanjem u sabraćaj će biti stvorena bolja veza sa naseljem, uz pozitivan efekat na bezbjedonosni aspekt ovog dijela grada.

Osim toga, gradonačelnica je sa Radošem Zečevićem, direktorom Puteva i saradnicima, obišla i radove na kružnom toku kod Dekar pumpe koji će biti završen u narednih nekoliko dana.

“Ovu lokaciju smo obišli prije nekoliko nedelja i napravili plan koji je realizovali efikasno i u kratkom roku kao rezultat rada Sekretarijata za saobraćaj i ,,Puteva”. Nakon toga, a prateći dinamički plan, otpočećemo radove u Piperima sanirajući nekoliko putnih pravaca. Sve ono što radimo ukazuje na to koliko smo posvećeni građanima i onome za šta smo se zalagali prilikom preuzimanja vlasti, a to je da afirmišemo rad i posvećenost rezultatima koji im donose konkretne benefite”, zaključila je Injac.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com