INJAC: Trebalo nam je vremena da riješimo haotično stanje koje smo zatekli - Volim Podgoricu

INJAC: Trebalo nam je vremena da riješimo haotično stanje koje smo zatekli

Povodom godišnjice rada uprave Glavnog grada, gradonačelnica Olivera Injac kazala je da su zatekli haotičan sistem i mnoge projekte sa zastarjelom dokumentacijom pa im je trebalo dodatno vrijeme i trud da riješe mnoge probleme, ali da su uspjeli.

Ona je saopštila da je prethodna godina bila vrlo uspješna. Cilj im je, kako kaže, da osnaže društvo i da služe građanima, piše Gradski portal.

“Komunikacija sa građanima je znatno unaprijeđena. Planirani su novi električni autobusi, nova šetališta pored Morače i Ribnice. Budžetom je izdvojeno tri miliona za zelene površine. Radili smo na povezivanju sa državnim institucijama kako bi nam omogućile da ubrzamo proces efikasnosti u Podgorici”, navela je Injac.

U toku je, kako kaže, implementacija novih e-servisa što će imati mnogostruke benefite.

“Plan nam je i da u saradnji sa resornim ministarstvom dodatno poboljšamo rad svih škola. Potpisali smo i nekoliko memoranduma o saradnji. Prethodna godina je najuspješnija godina u pogledu turizma. Vjerujemo da će svaka naredna godina još uspješnija. Najviše sam ponosna na poboljšanje političke kulture i kulture dijaloga kao i profesionalizacije lokalne samouprave”, istakla je Injac.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com