IVANOVIĆ SAOPŠTIO: Podnio sam tužbu protiv Stijovića

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Petar Ivanović saopštio je da je podnio tužbu protiv ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića.

On ne na Tviteru najavio da će naredne sedmice tužbe podnijeti i članovi njegove porodice.

“Evo prilike da vidimo koliko u Crnoj Gori košta laž”, napisao je Ivanović.

Stijović je gostujući u emisiji Načisto na Televiziji Vijesti rekao da je Ivanović u septembru 2013. godine u istom danu obišao sedam država i jednu nepoznatu lokaciju i uzeo dnevnice u iznosu od 5.500 eura.

Stijović je tada kazao da je 23. septembra 2013. godine išao u Novi Sad, Francusku, nepoznatu lokaciju, Ukrajinu, Hrvatsku, Veliku Britaniju, Španiju i Njemačku.

“Za Novi Sad uzima dnevnicu 398 eura, za Francusku 2.066 eura, za nepoznatu lokaciju 144 eura, za Ukrajinu 134 eura, za Veliku Britaniju 1.274 eura, za Španiju 930 eura i Njemačku 578 eura”, rekao je Stijović.

Stijović je kazao i da je vinariji čiji je vlasnik majka Petra Ivanovića kroz projekte dato kredita u iznosu od oko 2,5 miliona eura.

“Imamo ministra koji je nadležan, koji daje svojoj majci, koja ima 80 godina, i palo joj je na pamet da se bavi proizvodnjom vina, milionske iznose…”, rekao je Stijović.

Ivanović je odgovarajući tada Stijoviću rekao da bi on “trebao da se bavi onim što je njegov posao, a ne da se bavi preturanjem po fiokama”.

Naveo je i da je sve što je Stijović kazao “notorna laž”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button