JANKOVIĆ ODGOVORIO TURČINOVIĆU: Ne trošimo vrijeme na riječi irelevantnih političkih subjekata

,,URA ne troši vrijeme na riječi irelevantnih političkih subjekata, već smo isključivo usmjereni na evropski put Crne Gore i poboljšanje uslova života svih njenih građana”, odgovorio je predsjednik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Slavko Šole Janković potpredsjedniku cetinjskog DPS-a Nikoli Turčinovići.

,,Borba protiv kriminala i korupcije, zelena agenda, neophodne sveobuhvatne reforme i afirmacija poštovanje Ustava i zakona države Crne Gore u fokusu su rada naše političke organizacije”, kazao je Janković.

,,Žao mi je Vas lično što ste kao mlad i vaspitan čovjek prihvatili da budete dio prljavštine Vaše partije i ostanete zarobljeni u kandžama prošlosti, mržnje, nacionalizma i populizma DPS-a, koja ima za posljedicu učestalo širenje dezinformacija, spinova, crtanje meta sugrađanima i sličnih stvari koje pripadaju vremenu za nama. Osim toga pristali ste da služite politici koja je klanovski podijelila Crnu Goru i u smrt poslala brojne naše sugrađane, kao i mladost iz drugih gradova. Svojim vapajem pokušavate da zamaskirate poharu koja je napravljena u Prijestonici i 38 miliona eura koje ste kao teret ostavili našoj đeci. Patetikom nećete zavarati sugrađane koji znaju da ste im unuštili svako preduzeće i po svijetu rastjerali familije u potrazi za dostojanstvenim životom. Prema tome, ovakvom narativu jednostavno ne želimo davati na značaju”, naveo je još predsjednik cetinjske URE.

,,Vrijeme, kao i uvijek pokaže punu istinu. Tako je i do sad bilo, a istina je sada da ste u timu Vesne Medenice, Blaža Jovanića, Veselina Vukotića, Petra Lazovića, Svetozara Marovića i mnogih drugih kojima mi ne pada na pamet da dokazujem svoj patriorizam”, zaključio je on.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com