JOKOVIĆ: Lekić da bude zajednički kandidat - Volim Podgoricu

JOKOVIĆ: Lekić da bude zajednički kandidat

Na konferenciji za medije Socijalističke narodne partije ( SNP ) lider te partije, Vladimir Joković je pozvao, kako je kazao pobjednike od 30. avgusta 2020. da se dogovore oko nastupa na predstojećim izborima.

“Građani su iskazali želju da imamo kandidata koji će pobijediti kandidata Demokratske partije socijalista. Neki su već rekli da će imati svog kandidata , i to je legitimno, ali se bojim da će neki od tih biti gubitnici i da će onda biti drugog kruga. Građani žele jedinstvenog kandidata” rekao je on, piše Mediabiro.

On je istakao da prema njegovim informacijama Milo Đukanović će biti predsjednički kandidat DPS-a. Poručio je da je najvažnije da kandidat DPS-a izgubi na izborima.

“Ako dođe do dogovora jedinstveni kandidat pobjeđuje u prvom krugu”, poručio je Joković i ponovio da bi Miodrag Lekić bio dobar zajednički kandidat.

“Bila bi božja pravda da Lekić bude kandidat”  naglasio je, dodajući kako je on “pokraden” na predsjedničkim izborima 2013. godine, a da sada nije uspjela ideja da on bude premijer.

O prijedlogu potpredsjednice Skupštine Branke Bošnjak da se sudije Ustavnog suda, u slučaju da dogovor izostane, biraju modelom izvlačenja imena Joković kaže:

“To se ne može porediti. Moglo bi se desiti da svi budu istog pola ili iste nacionalnosti. Za ozbiljne stvari nije lutrija”, zaključio je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com