JOKOVIĆ: “SNP je spremna na dalje razgovore kako bi se postigao dogovor, jer narod to od opozicije očekuje”

Socijalistička narodna partija (SNP) vratila se na svoj izvorni put, a za stranku je nastupio period potpune stabilizacije, ocijenio je lider Vladimir Joković, na sinoć održanoj sjednici podgoričkog odbora.

Komentarišući pregovore opozicionih parlamentarnih partija koji su završeni neuspjehom, Joković je rekao da se SNP sve vrijeme zalagala za jedinstveni nastup cjelokupne opozicije, ali da to, kako je  rekao nekim, opozicionim subjektima ne odgovara.

“Uprkos tome, SNP je spremna na dalje razgovore kako bi se postigao dogovor, jer narod to od opozicije očekuje”, saopšteno je iz SNP-a.

Joković je, kako navode, još jednom pozvao ostale opozicione partije, a posebno GP URA i Demokrate, da skupe snagu i energiju “i da učinimo još jedan napor u pravcu postizanja jedinstva opozicije, što je najbolji način za smjenu vlasti predvođene DPS-om”.

Joković je rekao da opozicione partije moraju prepoznati istorijski trenutak koji se ukazao i iskoristiti ga što prije jer vrijeme ističe.

Joković je, navodi se dalje u saopštenju, ukazao da su litije Mitropolije crnogorsko-primorske oslobodile narod, a posebno omladinu koja je pokazala kako se bori za čast i dostojanstvo, te da predsjednik države “apsolutno nije imao odgovor na ogromno narodno nezadovoljstvo koje je izazvalo usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti”.

“Što se tiče aktuelne pandemije korona virusa, predsjednik Joković je kazao da je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti produženo političko tijelo DPS-a, koje će ostati upamćeno po tome što je dalo podršku policiji za prebijanje građana Budve”, navodi se u saopštenju.

U Odbor SNP-a Glavnog grada Podgorica, kako je saopšteno, primljeni su novi, mladi članovi, “čime je još jednom potvrđeno da SNP svakog dana jača, da bilježi stabilan trend rasta i da se radi o partiji u koju građani imaju povjerenja i u kojoj prepoznaju snagu koja daje jasan doprinos demokratizaciji i napretku države”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button