KALUĐEROVIĆ DPS-u ZETE: Vaše vrijeme je prošlo - Volim Podgoricu

KALUĐEROVIĆ DPS-u ZETE: Vaše vrijeme je prošlo

Aktuelnoj DPS vlasti u Zeti poručujem – vaše vrijeme je prošlo, dolaze neki novi ljudi, kojima su temeljni interesi Zete na prvom mjestu, poručila je nositeljka liste “SNP – Temeljno za Zetu” Slađana Kaluđerović.

Funkcionerka SNP-a reagovala je na navode zetskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), koji su juče poručili da “Zeta od Vlade u zadnje dvije godine dobija samo mrvice”.

Po riječima Kaluđerović, nema veće “ironije i licemjerstva” nego kada čelnici zetskog DPS-a saopšte kako su „posvećeni istinskom razvoju i prosperitetu Zete i svih njenih građanki i građanama“.

“Zaboravili su da se na spisku aktivista DPS-a, kojima je glavni akter afere “Koverta” Slavoljub Stijepović podijelio 100.000 eura za kupovinu glasova, spominje i nosilac liste DPS-a na prethodnim lokalnim izborima u Zeti.
Zaboravili su da su mnogi Zećani za vrijeme vladavine DPS-a bili izloženi progonu, ucjenjivanju i prijetnjama.
Zaboravili su da se u prethodnom periodu od Zete samo uzimalo, a ništa joj se nije davalo”, kazala je ona.

Zaboravili su da je i sudskim presudama, kako dalje navodi, potvrđeno da je “kupovina glasova” glavni metod kojim je DPS osvajao vlast u Zeti.

“Zaboravili su da su stavili interese partijskih čelnika na prvo mjesto i time postali saučesnici u srozavanju Zete. Zaboravili su da su Zeti dodijelili status opštine samo na papiru, kako bi se i dalje nastavila zloupotrebe njenih resursa za tuđe interese”, dodala je Kaluđerović.

Zato je, smatra ona,  nedopustivo da Zetom i dalje “vedre i oblače” oni koji, kako kaže,  “kupuju ljudske duše i njihovi mentori ogrezli u korupciji i kriminalu”.

“Tome se konačno mora stati na put, jer Zeta nije ničija prćija, već će biti ono što zaslužuje – ponosna i časna opština u punom kapacitetu i sa svim onim što joj pripada. Zato aktuelnoj DPS vlasti u Zeti poručujem – vaše vrijeme je prošlo, dolaze neki novi ljudi, kojima su temeljni interesi Zete na prvom mjestu”, zaključila je Kaluđerović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com