Karleuša nepoželjna u Makedoniji: Pjevačici izmaklo 35.000 eura

Jelena Karleuša veoma je popularna u Makedoniji, ali tamošnji građani ipak ne žele da se novac za njene nastupe izdvaja iz zajedničke kase, a i neki imaju primjedbe na njenu pojavu, odnosno pogrešne vrijednosti koje ona po njihovom mišljenju promoviše.

Naime, kako piše makedonski portal „Fokus“, pjevačica je trebalo da nastupi na festivalu grožđa u Kavadarcima u septembru, ali do toga neće doći jer su se žitelji tog mjesta pobunili. Usled negodovanja na društvenim mrežama, gdje su se mogli vidjeti komentari poput „nećemo golotinju, kič i muziku bez tradicionalnih vrijednosti“, predsjednik opštine Mitko Jančev poručio je da srpska muzička zvijezda ipak neće gostovati na njihovoj manifestaciji.

” Mi smo transparentna opština koja uvijek sluša glas naroda. Ovaj praznik je za građane, oni imaju apsolutno pravo da kažu koga bi željeli da čuju i vide tokom berbe. Iz reakcija koje su uslijedile smo zaključili da za Karleušu nema raspoloženja, pa smo otkazali njen nastup ” rekao je predsjednik opštine Mitko Jančev, prenosi “Kurir”.

Prema pisanju medija, mala od skandala je za ovaj nastup trebalo je da zaradi čak 35.000 eura, što je dodatno iziritiralo građane, koji smatraju da taj novac može da se potroši na pametniji način.

Jelena Karleuša još se nije oglasila ovim povodom.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com