KATIĆ, JOKIĆ I KOMNENOVIĆ: Građani Boke neće nijemo posmatrati izdaju, dogovor unutar parlamentarne većine ili novi parlamentarni izbora

Predsjednici Opština Kotor, Herceg Novi i Tivat Vladimir Jokić, Stevan Katić i Željko Komnenović poručili su da Boka i gradovi na čijem su čelu sigurno neće nijemo posmatrati, kako navode, prevaru građana i izdaju izborne volje.

U zajedničkom saopštenju oni navode da su povodom posljednjih dešavanja na političkoj sceni, kao predsjednici tri bokeljska grada dužni da se obrate cjelokupnoj crnogorskoj i bokeljskoj javnosti.

“Oslobađanje Crne Gore iz ruku DPS režima je započelo 2016. godine upravo iz Boke. Građani Boke i Crne Gore su rizikovali svoje sudbine kako bi konačno 2020. godine zadali krajnji udarac režimu koji je predvodio DPS”, kažu predsjednici tri opštine.

Od formiranja nove skupštinske većine i Vlade Crne Gore, kako ističu, zakoračili smo u slobodu.

“Prethodnih godinu i po dana obilježile su odluke koje su donosene od strane Vlade, Skupštine i opština u korist naroda, što je u ovoj godini trebalo da rezultira i osjetnim poboljšanjem u životnom standardu građana”, navode Katić, Jokić i Komnenović.

Poručuju svima koji su, kako kavode, krenuli u prekrajanje izborne volje građana Crne Gore iskazane na izborima 2020. godine da postoje samo dvije poštene solucije.

“Dogovor unutar postojeće parlamentarne većine, ili raspisivanje novih parlamentarnih izbora i vraćanje mandata građanima Crne Gore. Svako činjenje većine u Skupštini Crne Gore u smjeni postojećih organa vlasti i izbora novih organa vlasti, bilo koga iz aktuelne skupštinske većine sa DPS predstavlja prevaru građana Crne Gore, izdaju narodne volje i direktno paktiranje sa kriminalnim režimom DPS-a”, kažu u saopštenju  Katić, Jokić i Komnenović.

Prevarom građana i izdajom izborne volje, kako navode Katić, Jokić i Komnenović, neće se ubrzati bilo kakve evropske integracije ili donijeti bilo kakav benefit građanima.

“Već će se samo dati vještačko disanje kriminalnoj hobotnici čija je glava glava DPS-a. Ne postoji nikakva floskula, nikakava intelektualna vratolomija koja može da opravda takvo djelovanje.  Boka i gradovi na čijem smo čelu sigurno neće nijemo posmatrati ovakva dešavanja”, zaključuje se u saopštenju Katića, Jokića i Komnenovića.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com