KOLAŠIN: Minut ćutanja za tragično stradale na Cetinju

Građani Kolašina minutom ćutanja odali počast žrtvama tragedije koja se dogodila na Cetinju.

Povodom nezapamćene tragedije koja je u preranu smrt poslala nedužne Cetinjane, a njihove porodice i prijatelje zavila u crno, u ime svih građanki i građana Kolašina, predsjednica Opštine Kolašin Marta Šćepanović uputila je izraze najdubljeg saučešća porodicama nastradalih i gradonačelniku Prijestonice Nikoli Đuraškoviću, a svim povrijeđenima poželjela što brži oporavak.

Šćepanović je pozvala građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanu gdje god da su i minutom ćutanja odaju poštu žrtvama.

“Zapamtila je Crna Gora, pamti i Kolašin, teške tragedije i zločine, ali nas ni jedan kao ovaj nije uznemirio i potresao iz temelja, unoseći u sve crnogorske domove šok i nevjericu, neizmjernu tugu i bol. Pozivam građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanemo gdje god da smo i minutom ćutanja odamo poštu žrtvama ovog monstruoznog i bezumnog zločina, pred kojim je zanijemila cijela Crna Gora, moleći se da im duša nađe spokoj, a njihovi najbliži utjehu i mir”, navela je Šćepanović u saopštenju.

Podsjetimo, u pucnjavi koja se dogodila u petak u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je 11 osoba, među kojima je i napadač Vuk Borilović, dok je šest povrijeđeno.

U Vladinom domu na Cetinju danas je održana komemorativna sjednica povodom nezapamćene tragedije koja je pogodila Prijestonicu i Crnu Goru.

 

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com