KOLIĆ: Ekspertska, manjinska Vlada, koja je sljedeća

U nizu izjava, potkrijepljenih raznim opravdanjima i lažima, pokušavam da shvatim ovakve poteze dijela partija na vlasti i nikako ne uspijevam. Ovaj narod se probudio 30. avgusta i siguram sam da će kazniti svako poigravanje njegovim povjerenjem, naveo je funkcioner Demokrata Dženan Kolić, reagujući na izjavu potpredsjednika URE Filipa Adžića u kojoj je naveo da, Demokrate ne samo da više ništa ne žele da urade za učlanjenje Crne Gore u Evropsku uniju, već naprotiv, sve rade da do toga ne dođe.

“Poštenije je bilo da ste od samog početka vaše djelovanje usmjerili u suprotnom pravcu od pravca djelovanja ove Vlade, bez ikakvog izigravanja sile, prikazivanja autoritea, vještačkog junačenja, nego što ste zavlačili narod sve ove dane. I opet umjesto politički i ljudski poštenog i principijelnog djelovanja, birate da se sakrijete iza DPS-a”, kazao je Kolić.

Kako je kazao, kako tada, tako danas: “sve ste lagali, da bi prodali građane Crne Gore”.

“Zamislite paradoks kada nam o EU i evropskim vrijednostima pričaju oni koji sa najgorim virusom devedesetih, sa najgorim nacionalšovinistima, sa nosiocima organizovanog kriminala i korupcije, planiraju da sruše Vladu Crne Gore ! Ne ide to tako! Ne igrajte se sa narodom”, saopštio je Kolić.

Kolić dodaje da to i nije genijalan plan, i dodso, “da DPS-ovce hapsite zajedno sa DPS-ovcima, i očekujete da vam to iole normalan čovjek povjeruje”.

“Ko vam je ponudio 21 milion eura? Ne odgovoriste na hiljadu puta postavljeno pitanje ko je nudio i za šta vam je taj novac ponuđen”, podsjetio je on.

Kolić smatra da je Evropa upravo ona sa kojima vi danas hoćete u EU nazivala hibridnim režimom čije su odlike organizovani kriminal, endemska korupcija i opšte demokratsko nazadovanje.

“Ali, zaista ne možemo reći da nas čude ovakvi napadi i izgovori jer su istovjetni onima koje je koristio vaš mentor i osnivač, a sada i uzor Darko Pajović. I on je tvrdio da brani evropski put i Crnu Goru od građana Crne Gore. Danas sve pokušavate učiniti da prikrijete da idete istim putem i za interes istog naredbodavca, ali za ovo što radite danas građani imaju samo jedan naziv: izdaja. I tačka”, ocijenio je Kolić.

Prema njegovim riječima, da je svaka riječ Alekse Bečića pogodila pravo u centar dokazu reakcije naroda, izdatog naroda ali onog slobodnog i probuđenog još 30. avgusta, koji siguran sam da ovo neće oprostiti !

“Kada je Aleksa izgovarao da je RIJEČ ZAKON, tako je i mislio i to je ostvario;
Kada se Aleksa borio za svetinje svih vjerskih zajednica, to je radio iskreno i to je ostvario;
Kada se Aleksa zalagao za “majke” to je radio iskreno i taj cilj je ostvario;
Kada se Aleksa zalagao za dječiji dodatak, to je radio iskreno, a da, i to je ostvario;
Kada je Aleksa postao predsjednik Skupštine, ista je zablistala evropskim sjajem”, naveo je Kolić u reagovanju.

On je poručio da kada Aleksa izgovori “NARODE NEĆU VAS IZDATI” tako će i biti.

“A prevaru i izdaju ćemo spriječiti i ovog puta jer odbrana građana i države Crne Gore od revitalizacije mafijaša, od politike kriminalnih klanova, od korupcije i pljačke, odbrana demokratije koja počiva na volji građana jesu jedini evropski put i jedine prave evropske vrijednosti”, dodao je Kolić.

Kako je istakao, izbor URE nije uvođenje Crne Gore u EU već predaja Crne Gore u ruke mafiji, i dodado, “to je, ma šta vi planirali, jedino način da se politički samoeliminišete jer vam građani pokušaj izdaje države neće oprostiti”.

“Naravno, sve su prilike da ovo radite i sa onima koji ovih dana ćute ili prave nevješti. Različite su uloge u ovoj igranci, izdaji i prevari, ali o tom potom”, zaključio je Kolić.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com