Konstrakta najgledanija na Jutjubu, skočio joj rejting na kladionicama (VIDEO)

Nastup srpske predstavnice Ane Đurić Konstrakte na polufinalu Evrovizije u Torinu, na Jutjubu je pogledalo preko dva miliona ljudi, što je značajno više u odnosu na sve ostale takmičare koji su sinoć nastupili.

Konstrakta je danas i skočila na svjetskim kladionicama na sedmo mjesto po šansama za pobjedu, nakon što je u prethodnih nedelju dana držala 10. poziciju.

Od izvođača koji su nastupili u prvoj polufinalnoj večeri, najviše pregleda na Jutjubu, očekivano, imaju predstavnici Ukrajine Kaluš orkestar – 3,9 miliona. Oni su ujedno ubjedljivi favoriti na kladionicama za pobjedu u Torinu.
Moldavija ima 1,8 miliona, a Albanija 2,4 miliona.

Treba imati u vidu i da je prvo polufinalno veče održano u utorak uveče, tako da ti nastupi imaju dva dana duži “život” na internetu u odnosu na izvođače u drugom polufinalu.

Broj pregleda na Jutjubu međutim nije relevantan pa tako predstavnica Albanije Ronela, čiji polufinalni nastup ima više od dva miliona pregleda, a nije se plasirala u finale.

Na prvom mjestu na kladionicama je i dalje Ukrajina.

Poznati crnogorski muzičar Rambo Amadeus pohvalio je Konstraktu.

“Nikad nisam ni gledao ni mario za Evroviziju, osim kad sam onomadne navijao za samog sebe. Ovo je prvi put da imam svog favorita, a da to nisam ja. Bravo za ekipu, bravo za Konstraktu. Što se mene tiče, pobijedila je. Onaj ko je smislio koreografiju – ruku pod ruku je sa Spilbergovom koreografijom – komunikacije s vanzemaljcima u filmu ‘Bliski susret treće vrste’. Samo da vidimo sad kako radi u komunikaciji sa zemljacima. Sa srećom”, napisao je on na Fejsbuku.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com