Kontroverzni milioner Džordž Kotrel ZA JEDNU NOĆ izgubio 20 miliona eura u hotelu Maestral - Volim Podgoricu

Kontroverzni milioner Džordž Kotrel ZA JEDNU NOĆ izgubio 20 miliona eura u hotelu Maestral

Kontroverzni milioner Džordž Kotrel izgubio je nevjerovatnih 20 miliona eura na prestižnom Triton Poker turniru održanom u kazinu Maestral, piše Daily Mail.

To se, prema pisanju ovog medija, desilo prošle sedmice.

Vjeruje se da je igrao protiv kineskih milijardera, holivudskih slavnih ličnosti i nekih od najboljih svjetskih high roller poker zvijezda kada je prokockao ogromnu svotu tokom samo jedne noći.

Daily mail podsjeća da je Kotrel (30) proveo osam mjeseci u američkom zatvoru zbog pranja novca i prevare nakon što je uhapšen 2016. godine.

Takozvani Triton Poker Series, turnir sa visokim ulozima za elitne igrače, održava se u kazinu Maestral u Budvi sa pet zvjezdica, a gledaju ih hiljade online putem video streama uživo. Izvori tvrde da su se veliki gubici dogodili u privatnoj VIP sobi.

Daily mail pokušao je da ga kontaktira ali je bio nedostupan za komentar.

On je, takođe, imao važnu ulogu tokom Brexita.

Daily mail navodi da je u vezi sa miss Crne Gore Anđelom Vukadinović (22).

Kotrel koji je u julu 2016. godine uhapšen u Čikagu pod optužbama za pranje novca, prevare, ucjene i iznude, godinama posluje u Crnoj Gori.

Kotrel se našao i u centru crnogorske političke afere jer je bio optužen da je nelegalno finansirao Pokret Evropa sad, ali i da je u Tivtu posjedovao automat za kupoprodaju kriptovaluta.

Iz Pokreta Evropa sad su demantovali navode o vezi sa Kotrelom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com