KOVAČEVIĆ: Funkcioneri DPS-a i njhova djeca se izjašnjavaju kao Srbi da bi dobili povlastice u Beogradu - Volim Podgoricu

KOVAČEVIĆ: Funkcioneri DPS-a i njhova djeca se izjašnjavaju kao Srbi da bi dobili povlastice u Beogradu

Funkcioneri DPS-a i njihova djeca u Srbiji se izjašnjavaju kao Srbi da bi dobili neke povlastice u Beogradu, kazao je večeras predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević, gostujući u emisiji na TV Prva.

“DPS je godinama uništavao državu, a dobre stvari za našu zemlju uradili su upravo političari Srbi”, kazao je Kovačević.

Kovačević je kazao da se u Crnoj Gori postoje dvostruki aršini, pošto se drugi narodi u Crnoj Gori slobodno nacionalno izjašjavaju.

Govoreći o dočeku pravoslavne Nove godine, i snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, Kovačević je kazao da je pjevao pjesmu “Od glave Zete do grada Spuža” i da se zbog toga nikome neće pravdati.

“Ne treba da se odričemo svoje istorije. Ovo nije 1948. godina. Ako imaju negdje Goli otok, ja tamo ići neću. Mi smo tu sa narodom. Znamo da se na proslavi kod Duška Markovića pjevalo “Nad Kraljevom živa vatra seva”, pa on nije četnik”, kazao je Kovačević.

Komentarišući izjavu predsjednika opštine Tuzi Nika Đeljošaja koji je rekao da je svim Albancima matica Albanija, gradonačelnik Mojkovca Vesko Delić kazao je da ne može da zamisli šta bi se desilo kad bi on kazao da će Mojkovac jednog dana biti dio unije gradova u Šumadiji.

“U Skupštini Srbije je bilo razgovora o investicijama i saradnji. U svom kabinetu sam istakao trobojku i to je moja stvar”, zaključio je Delić.

Predsjednik SO Danilovgrad Velimir Đoković kazao je da u Beograd nisu išli krijući te da je sjednicu iz srpskog parlamenta prenosila Skupština Srbije na svom parlamentarnom kanalu.

“Hajka je nas, a ne na naš rad”, poručio je Đoković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com