“KREĆEMO, OČEKUJTE NAS” Vagnerovci se oglasili na društvenim mrežama nakon smrt njihovog vođe - Volim Podgoricu

“KREĆEMO, OČEKUJTE NAS” Vagnerovci se oglasili na društvenim mrežama nakon smrt njihovog vođe

Nakon što je potvrđeno da je šef Vagnera Jevgenij Prigožin bio na spisku putnika aviona koji se srušio u okolini Moskve u kojem su poginuli svi putnici, oglasili su se na društvenim mrežama pripadnici njegove grupe.

POGINUO JEVGENIJ PRIGOŽIN: Srušio se avion u Rusiji, 10 mrtvih

Na snimku koji se pojavio najavljuju osvetu zbog smrti Prigožina.

„Mnogi pričaju o tome što će Vagner raditi u ovoj situaciji. Reći ćemo samo jedno – krećemo. Očekujte nas“, ističu na video snimku koji se masovno dijeli, prenose Agencije.

Podsjetimo, Ministarstvo za vanredne situacije Rusije saopštilo je u srijedu veče da se u blizini sela Kuženkino u Tverskoj oblasti srušio privatni avion „Embraer Legacy“, koji je letio iz Moskve za Sankt Peterburg. U avionu je bilo 10 ljudi, uključujući tri člana posade i svi su poginuli. Vođa ruske plaćeničke vojske Vagner Jevgenij Prigožin i njen komandant Dmitrij Utkin bili su na spisku putnika.

Rosaviacija je objavila imena svih putnika u avionu. To su Jevgenij Prigožin, Sergej Propustin, Evgenij Makarjan, Aleksandar Totmin, Valerij Čekalov, Dmitrij Utkin, Nikolaj Matusejev, prenosi Izvestija. Među članovima posade su Aleksej Levšin, komandant, Rustam Karimov, kopilot i Kristina Raspopova, stjuardesa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com