Krivokapić odgovorio Mandiću: “U životu sam izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali ”profesionalni Srbi i Crnogorci”, znaće se vrlo brzo”

Premijer Krivokapić odgovorio Mandiću: U životu sam izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali ”profesionalni Srbi i Crnogorci”, znaće se vrlo brzo

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof.dr Zdravko Krivokapić reagovao je na navode jednog od lidera Demokratskog fronta, Andrije Mandića da je izdajnik. Njegovo reagovanje prenosimo integralno.

“Vlada Crne Gore i ja kao njen predsjednik smo potpuno opredjeljeni očuvanju i razvoju Crne Gore, njenom ekonomskom jačanju, za dobrobit svih naših građana. Oni koji uporno pokušavaju da uruše moj ugled i ugled Vlade Crne Gore, urušavaju Crnu Goru i vraćaju nas na lošu politiku vođenu proteklih 30 godina. Ja imam obavezu i odgovornost samo prema narodu Crne Gore. Nemam dugove ni prema kome sa ove ili sa one strane i neću dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih građana, pa čak i Crkve.

Ja sam u životu izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali ”profesionalni Srbi” i ”profesionalni Crnogorci”, znaće se vrlo brzo”, navodi se u reagovanju premijera Krivokapića.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com