KUBANSKI BOKSER IZBODEN U NOVOM PAZARU: Četvorica ga napala u hotelskoj sobi, trojica puštena posle saslušanja - Volim Podgoricu

KUBANSKI BOKSER IZBODEN U NOVOM PAZARU: Četvorica ga napala u hotelskoj sobi, trojica puštena posle saslušanja

Kubanski bokser Antonio Biset, član Bokserskog saveza Srbije, izboden je u subotu uveče u Novom Pazaru, a trojica osumnjičenih napadača su posle hapšenja i saslušanja puštena da se brane sa slobode, dok se za četvrtim osumnjičenim napadačem i dalje traga.

Napad se, kako prenose lokalni mediji, dogodio juče oko 20 sati.

“Prvo se dogodila tuča između Kubanca i četvorice mladića ispred jedne benzinske pumpe, a potom se sukob nastavio u hotelskoj sobi gdje je Kubanac odseo. Jedan od četvorice napadača izbo ga je oštrim predmetom u tijelo. Kubanski bokser je tokom sukoba zadobio lakše tjelesne povrede i on je zbrinut u novopazarskoj Opštoj bolnici” navodi izvor.

Kubanski bokser Antonio Biset je postao popularan za kratko vrijeme u Srbiji, samim tim što se takmiči pod zastavom Srbije, a 2022. je podigao pehar na čuvenoj “Zlatnoj rukavici”.

Nakon što su trojica osumnjičenih saslušani u nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru oni su pušten da se brane sa slobode, dok se za četvrtim napadačem i dalje intezivno traga. Sukob su snimile nadzorne kamere sa benzinske pumpe, ali i iz hotela.

” Povrijeđeni Kubanac će biti saslušan i daće iskaz kako je došlo do sukoba, kao i da li poznaje napadače sa kojima se svađao. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog sukoba ” navodi izvor.

(Sandžak Danas)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com