LJETO SA TELENOROM: Neograničen internet za napredne digitalne servise

Ljetnja kampanja u Telenoru u znaku je neograničenih mogućnosti koje donosi besplatno surfovanje internetom, koje se aktivira uz uz poseban turistički dodatak. Za korišćenje potpuno besplatnog, neograničenog interneta tokom tri dana, dovoljno je poslati poruku sadržine ACT na broj 1466, a besplatno trodnevno surfovanje može se ponovo aktivirati svakom narednom dopunom. Uz neograničeni internet i 4G mrežu korisnici mogu uživati u  korišćenju naprednih digitalnih servisa iz Telenorove ponude.

Osim toga, Telenor svojim korisnicima omogućava i neograničeni internet za Viber, tokom 15 dana. Za aktivaciju besplatnog Vibera potrebno je poslati poruku sa tekstom VIBER na 1466. Kao posebno iznenađenje, Telenor je za sve korisnike kreirao i najnovije Viber stikere, za još zabavniju i kreativniju komunikaciju.

Turistički dodatak i dodatne pogodnosti za korišćenje Vibera moguće je aktivirati u okviru turističkog paketa, uz koji korsnici dobijaju 4G karticu za čak 6 puta brži protok podataka. Paket sadrži i multijezično uputstvo, sa detaljima aktivacije turističke ponude, kao i sa svim informacijama neophodnim za korišćenje pripejd kartice.

 Ove godine, kompanija Telenor slavi 20 godina poslovanja u Crnoj Gori, i nastavlja da ulaže u razvoj interneta, kao i pokrivenost i kvalitet mreže. Trenutno, brzim mobilnim 3G internetom pokrivamo 97 odsto stanovništva, a do kraja godine 4G signalom pokrićemo 70 odsto stanovništva.

                     

 

loading...

145 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com