Luke Black i pjesma “Samo mi se spava” predstavljaće Srbiju na “Pjesme za Evroviziju” (VIDEO)

Luke Black proglašen je pobjednikom ovogodišnje “Pjesme za Evroviziju” nakon glasanja publuke i stručnog žirija. Muzičar će kompozicijom “Samo mi se [email protected] predstavljati Srbiju na Evroviziji u Liverpulu, Velikoj Britaniji.

Sinoć je održano finale „Pjesme za Evroviziju“, a Srbija je izabrala svog predstavnika na najvećem muzičkom festivalu koje će se održati u maju mjesecu u Liverpulu.

U toku prve dvije polufinalne večeri odabrano je 16 finalista, koji su u bili u trci za pobjednika ovogodišnje PZE, a publika i stručni žiri podijelili su svoje glasove u odnosu 50 prema 50 i izabrali najbolju kompoziciju.

Ovogodišnji pobjednik Luka Ivanović, poznat pod umjetničkim imenom Luke Black, važi za kontroverznog i jako neobičnog srpskog pop pjevača, tekstopisca i producenta.

Proslavio se prije šest godina, kada je bio prvi muzičar sa ovih prostora koji je potpisao ugovor sa Universal Musicom i objavio svoj debi singl „D-Generation“. Od tada je samo nizao uspjehe i probio se do azijskog tržišta gdje uživa nevjerovatnu popularnost. Godinama je radio sa Konstraktom i Zemljom Gruva, a trenutno živi u Londonu.

Luke je, nakon pobjede, ne krijući uzbuđenje rekao:

„Jedva čekam da pozovem tatu, on mi mnogo znači. Moram da mu se javim. Ne mogu da kažem da nisam očekivao pobjedu jer baš volim svoj nastup. Moja poruka bi bila – ne odustajte. Jedva čekam da predstavim Srbiju u najboljem svjetlu. Srećan sam i jako sam uzbuđen“.

loading...
loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com