MALI RAJAN NIJE PREŽIVIO: Izdahnuo na putu do bolnice, petogodišnjak se 5 dana borio za život - Volim Podgoricu

MALI RAJAN NIJE PREŽIVIO: Izdahnuo na putu do bolnice, petogodišnjak se 5 dana borio za život

Dječak Rajan, koji je večeras izvučen  iz bunara  dubokog 32 metra u koji je prije pet dana upao, nije izdržao…On je, prema prvim informacijama, preminuo pola sata nakon što je spašen.

Kralj Muhamed Šesti od Maroka pozvao je dječakove roditelje kako bi im izrazio saučešće.

Kasno večeras oko 22 časa po srednjeevropskom vremenu marokanski spasioci su na površinu izvukli dječaka, koji je davao znakove života. On je munjevito prebačen u ambulantno vozilo i trebao je biti prebačen do lokalne bolnice.

Na žalost dječak je dok su mu pružali pomoć preminuo, što je izazvalo tugu i bijes u cijelom svijetu, jer su se nadali da će dječak preživjeti, na šta su ukazivali mnogi detalji.

Rajanov otac je prethodnih dana ispričao da popravljao bunar u vrijeme nesreće i rekao je da su on i Rajanova majka “razoreni i veoma zabrinuti”.

“U tom jednom trenutku sam skinuo pogled sa njega, mali je pao u bunar. Nisam oka sklopio od tad” rekao je on za novinski sajt “le360” u srijedu.

Rajanova majka se obratila marokanskim medijima sa suzama u očima, prenosi BBC.

“Cijela porodica je izašla da ga traži. Onda smo shvatili da je pao u bunar. Još se nadam da će ga spasioci izvuči živog” rekla je ona.

Podsjetimo, dečak, koga su lokalni mediji identifikovali kao Rajana (5), se igrao u blizini bunara, kada je pao u ambis dubok 32 metara kroz uzanu rupu, široku 25 centimetara u blizini grada Šefšauen na sjeveru Maroka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com