MEDOJEVIĆ: Vlada Krivokapića poziva tajkune Đukanovića na razgovor

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medjević reagujući na najavu Vlade o sastanku koji će u sjutra biti održan sa najvećim privrednicima u Crnoj Gori  je naveo da su ogromna većina ovih “privrednika” tajkuni Mila Đukanovića koji su svoje bogatstvo stekli nelegalno, korupcijom, švercom, pranjem novca, pod zaštitom bivšeg režima.

“Da sam ja premijer sa njima bi “razgovarao” tužilac i to kao osumnjičenima za najteža krivična djela. Bili bi uhapšeni, pasoši bi im bili oduzeti, a sva imovina privremeno zamrznuta do pravosnažnosti presude. Oni koji bi propjevali i dali važne dokaze tužilaštvu, treba tretirati povoljnije, a nekima koji bi obezbjedili presudne dokaze protiv braće Đukanović, dati i status svedoka saradnika. To su promjene”, saopštio je Medojević.

On kaže da je sastanak još jedan dokaz da je Vlada rezultat pogodbe Miška Perovića sa Milom Đukanovićem i djelovima Crkve.

“Da se spriječi demontaža komunističko-mafijaškog sistema Đukanovića. Da se sačuva DPS i da se uništi DF. Nema kohabitacije sa mafijom. Nema “dogovora” sa Milovim tajkunima”, zaključio je Medojević.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button