Mladić (26) LAŽNO prijavio da ga je neko NAPAO i ukrao mu 30 eura? - Volim Podgoricu

Mladić (26) LAŽNO prijavio da ga je neko NAPAO i ukrao mu 30 eura?

 

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, podnijeli krivičnu priijavu protiv V.Lj. (26) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje.

Naime, Dežurnoj službi CB Nikšić je 19. marta 2019. godine V.Lj. prijavio da mu je nepoznato lice, dok je obavljao svoj posao vožača taksi vozila jednog udržuenja, uz prijetnju vatrenim oružjem otuđilo novac u iznosu od 30 eura.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Nikšiću koji je ovaj događaj kvalifikovao kao krivično djelo razbojništvo.

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici su došli do sumnje da je V.Lj. lažno prijavio događaj, odnosno da se razbojništvo nije ni dogodio.

Osumnjičeni je priveden nadležnom tužiocu na dalju nadležnost, a nakon saslušanja taj tužilac je naložio da se protiv V.Lj. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com