Na putu PG-DG vozio 194km/h, pa UDARIO U POLICIJSKI AUTO - Volim Podgoricu

Na putu PG-DG vozio 194km/h, pa UDARIO U POLICIJSKI AUTO

Devetnaestogodišnji M.S (19) iz Trebinja kažnjen je sa mjesec dana zatvora i hiljadu eura, nakon što je u četvrtak, 6. jula, na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica u mjestu Kosić, vozio rzinom od 194 kilometara na sat.

Nakon što je radar policije zabilježio da se njegov “golf 6” kretao tom brzinom, M.S. se nije zaustavio na znak “stop”, kao ni na zvučno-svjetlosnu signalizaciju, a potom je udario i u službeno vozilo policije.

On se nakon saobraćajne nezgode dao u bjekstvo u pravcu Vranjskih njiva, a policija ga je pronašla i uhapsila dan kasnije, u petak, nakon čega je uhapšen i protiv njega podnijeta krivična prijava.

Policija je privremeno isključila iz saobraćaja i podnijela prekršajnu prijavu protiv D.G. (19) iz Podgorice, koji je magistralnim putem Cetinje – Podgorica vozio brzinom od 157 kilometara na sat, na dionici gdje je ograničenje 50 kilometara na sat.

Policija je u nedjelju privremeno isključila iz saobraćaja i podnijela prijavu protiv I.M. (19), koji je zbog prekoračenja brzine zaustavljen Ulićima kod Cetinja, kada je policijski radar zabilježio njegov “Alfa Romeo” koji se kretao brzinom od 196 kilometara na sat, na putu gdje je ograničenje 80 kilometara na sat.

3 komentara

  1. A na slici, gorivo na minimumu a brzina maksimumu. Prava slika drustva u kom zivimo ???

  2. An fascinating discussion is value comment. I believe that it is best to write extra on this matter, it may not be a taboo topic but generally persons are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com