Nakon ubistva Radovana Markovića (29), policija privela nekoliko osoba - Volim Podgoricu

Nakon ubistva Radovana Markovića (29), policija privela nekoliko osoba

Radovan Marković (29) preminuo je nakon što je večeras ranjen u pucnjavi u Meterizima, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije. Iz policije je saopšteno da se preduzimaju uviđajne i izviđajne mjere i radnje i da je u toku pretraga terena u pravcu bjekstva izvršioca ili više njih. Kako saznajemo, nekoliko osoba privedeno je na saslušanje, ali više podataka nijesmo mogli dobiti u interesu istrage.

Preminula osoba ranjena u pucnjavi na Meterizima

“U toku su prikupljanja obavještenja od više lica, te se preduzimaju i druge operativno – taktičke mjere i radnje. Svi kapaciteti obavještajno bezbjednosnog sektora stavljeni su na raspolaganje u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja. Prema do sada raspoloživim informacijama vozilo koje je uništeno usljed dejstva vatre je pripadalo licu koje je lišeno života”, kaže se u saopštenju.

Kažu da je to sve što mogu saopštiti u cilju zaštite istrage i potpunog rasvjetljavanja događaja.

Ranije je iz policije saopšteno da je u pucnjavi koja se dogodila u mjestu Meterizi na magistralnom putu Podgorica – Cetinje povrijeđena jedna osoba, koja je kasnije podlegla povredama.

Kako se navodi u saopštenju, pucnjava se dogodila oko 18 sati i 40 minuta.

“U mjestu Meterizi, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, danas oko 18.40 je došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je jedna osoba povrijeđena”, kazali su ranije iz policije.

Policija je na licu mjesta, i preduzimaju se intenzivne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i rasvjetljavanja događaja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com