NAPADNUT LJEKAR U HITNOJ U PODGORICI: Uhapšene dvije osobe - Volim Podgoricu

NAPADNUT LJEKAR U HITNOJ U PODGORICI: Uhapšene dvije osobe

Sinoć oko ponoći u jedinici Zavoda za HMP Crne Gore u Podgorici napadnut je tokom obavljanja svog posla ljekar K.D. koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede, saopšteno je iz pi-ar Službe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore.

” Dva mladića su u pomenutom vremenskom periodu u jedinicu Hitne pomoći dovela alkoholisano lice a nakon uzimanja podataka i u toku pripreme da se pacijent uvede u ambulantu, ljekar u timu HMP Podgorica je napadnut.

U prvom mahu je odgurnut, a nakon apela da se smire i upozorenja da će pozvati policiju, jedna osoba je nasrnula fizički na njega i ljekara udarila glavom koji je tom prilikom zadobio posjekotinu arkade, nakon čega je počeo da ga davi i tom prilikom je zadobio velike podlive na vratu. Uposleni su uspjeli da ih razdvoje, a u međuvremenu je reagovala policija i tri lica su privedena ” navodi se u saopštenju.

Kako navode, policija je izuzela snimak na kome se jasno vidi šta se desilo. Ljekar HMP je pregledan i zbrinut.

” U jedinicama Hitne pomoći u Crnoj Gori nema obezbjeđenja, ali u saradnji sa policijom napravljen je dogovor da policijski službenici često obilaze sve jedince.

Povrijeđeni ljekar kao i zaposleni u Hitnoj dali su izjavu policiji o napadu ” naveli su iz ZHMP u Podgorici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com