“Neka ti je vječna slava i hvala za sve što si uradio za Srbiju”: Božović se upisao u knjigu žalosti povodom smrti Irineja - Volim Podgoricu

“Neka ti je vječna slava i hvala za sve što si uradio za Srbiju”: Božović se upisao u knjigu žalosti povodom smrti Irineja

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović se danas po povratku iz Beograda, gde je prisustovao sahrani patrijarha srpskog Irineja i upisao se u knjigu žalosti, koja je tim povodom otvorena u Ambasadi  Srbije u Crnoj Gori.

Tom prilikom je napisao:

“Vaša Svetosti, dragi Oče, dragi naš Deda kako smo te zvali, mudri pastiru, neka ti Vaskrsli i dragi Gospod podari mir i rajsko naselje. Celog svog ovozemaljskog života si se spremao za to i smatrao da će Gospod uslušiti naše molitve i da ćeš nam uskoro biti novojavljeni sveti molitvenik pred Njagovim prestolom svetionik Nebeske Srbije. Nek ti je vječna slava i hvala za za sve što si uradio za Srbiju , njen narod, Crkvu i Državu”.

Takođe, pored velikog broja građana, koji su se upisali i još uvek se upisuju i ambasadora, u Кnjigu žalosti se upisalo i ostalo diplomatsko osoblje i zaposleni u Ambasadi Srbije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com