Nikčević predsjednica tivatskog odbora DPS-a

Dubravka Nikčević izabrana je za predsjednicu Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Tivtu.

Nakon konstitutivne sjednice 24. septembra, kada je verifikovan novi sastav Opštinskog odbora, to tijelo se danas sastalo i izabralo novo rukovodstvo.

Nikčević je inače magistar turizma, “dugogodišnji dokazani profesionalac na svim poslovima koje je obavljala u svojoj dosadašnjoj bogatoj radnoj karijeri, kazali su iz tivatskog DPS-a.

“Upravo izbor novih mladih ljudi koji nose pozitivnu energiju, uz starije i iskusnije kolege, stručne ljude čvrsto posvećene našoj ideji, garantuje i obećava da DPS u Tivtu može vrlo brzo povratiti svoj rejting kakav je imao. Takođe, izborom ovakvog sastava Opštinskog odbora, a u skorijem periodu kompletiranjem Izvršnog odbora, iskazali smo jasnu spremnost da realno sagledamo političku situaciju, da se zarad daljeg napretka oslobodimo hipoteka prošlosti”, navodi se u saopštenju tivatskog odbora DPS-a.

Nikčević je kazala da su “jasno razumjeli” poruke građana Tivta i da su odlučni da se sa novom energijom pripremaju za lokalne izbore koji su, smatraju u DPS-u, sve izvjesniji.

Konstatovala je i da je ovo samo nastavak reformi unutar partije, i najavila da se vrlo brzo očekuju još dvije konferencije i to Savjeta mladih i Alijanse žena. Na taj način biće i zaokruženo uspješno restruktuiranje Opštinskog odbora DPS Tivat, saopštili su iz tog odbora.

„Zahvaljujem se svim svojim prethodnicima na dosadašnjim ostvarenim rezultatima, obaveza mi je i velika odgovornost nastaviti dalje i unaprijediti rad skupa sa svima vama. Tivat vidimo kao građanski i samo građanski grad koji je to bio od svog postojanja. Danas je na političkoj sceni vjerujem politička sezonska pojava koje će vrlo brzo proći. Znam da su građani Tivta mudri i da će neracionalno nadvladati racionalno“, zaključila je Nikčević.

Današnjem sastanku, pored članova Opštinskog odbora, prisustvovali su i koordinator ispred Predsjedništva Nikola Janović i koordinator ispred Izvršnog odbora Aleksandar Pavićević.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com